Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την συμμετοχή μας στην ενότητα ''Gastronomy Village'' της έκθεσης ''Hotel Show 2017'' με το #mpakaliko_by_Living_Postcards concept.

Περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες, ανέδειξαν το 100% Hotel Show ως την κορυφαία έκθεση για Ξενοδόχους και ανάμεσα σε αυτούς πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον να συνάψουν συνεργασίες με παραγωγούς τροφίμων είτε σαν τοποθέτηση στα mini bars τους είτε στα menu τους είτε σαν προιόντα τοποθετημένα στα δικά τους concept stores εντός των ξενοδοχείων-όποιοι διαθέτουν κάτι τέτοιο σαν concept.-  To  feed back ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και ελπιδοφόρο.

Οι ξενοδόχοι γεύτηκαν κάποια προιόντα καθώς σε degustation που έγινε στο περίπτερο καθώς θεωρήσαμε πως έπρεπε να έχουν μια πρώτη ιδέα του τι ακριβώς τους προτείναμε να βάλουν μέσα στα ξενοδοχεία τους.
Η αρκετά μεγάλη ζήτηση από την πλευρά τους ήταν τα gift boxes, καλάθι δώρου με ελληνικά προιόντα αλλά και η ανάγκη να έχουν κάποια από αυτά στα ''πρωινά'' τους.
Στο συγκεκριμένο περίπτερο εδόθησαν 300 τσάντες Living Postcards με εταιρικά προσπέκτους και κάρτες των παραγωγών που συμμετείχαν στο project.
Ετοιμαζόμαστε για ακόμα πιο δημιουργικές συν-έργειες και συν-εργασίες.