Η Apivita και το Living Postcards  σε μία γιορτή χαράς, ανταλλαγής ιδεών, δημιουργίας νέων συνεργασιών, αλλά και φιλικών σχέσεων. Μια γιορτή επιχειρηματικότητας και κυρίως… δημιουργικότητας!
Οκτώ ομιλήτριες. Οκτώ άνθρωποι με πάθος και ταλέντο μίλησαν για όλα όσα τους οδήγησαν στην επιτυχία και τους πείσμωσαν να πάνε πιο πέρα - τα ''ευχάριστα'' της επαγγελματικής τους διαδρομής, αλλά και για τα ''δυσάρεστα''.

Μία ημέρα, ένα ξεχωριστό κατάστημα – προορισμός, 8 δημιουργοί, 8 άνθρωποι με μεράκι και πολλά «προϊόντα» που το καθένα λέει τη δική του ιστορία. Από τις 5 το απόγευμα το ''The APIVITA Experience Store'' δεν είχε μόνο φυσικά, ολιστικά, αποτελεσματικά προϊόντα στις προθήκες του. Κάθε δημιουργός έστησε κυριολεκτικά τον «πάγκο» του για να γνωριστούμε καλύτερα. Ενώ, στις 6:30 το απόγευμα οι 8 δημιουργοί έπιασαν… μικρόφωνο! Στην αίθουσα Ιπποκράτης, στον 2ο όροφο του The APIVITA Experience Store, μέσα σε 12 λεπτά ο καθένας μας είπε την δική του Ελληνική ιστορία και δέχτηκε τα σχόλια και το χειροκρότημά μας! 
@Τhe Apivita Experience Store.
Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι 

Ομιλήτριες.
Theano Potamianou / Aumorfia
Anna Moraitou / Anna Moraitou design
Danai Gavrili - Alkioni Matsourdeli / Lommer
Christina Skouloudi / christina skouloudi design studio
Maria Michalakopoulou-Kontogianni
Pinelopi Kyriazi / Maninio
Sandra Alevra / Sophia

Δυο λόγια για… - Την APIVITA. Η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών, ιδρύθηκε το 1979 από τους φαρμακοποιούς Νίκο και Νίκη Κουτσιανά. Το όνομά της, που αντανακλά και το σύνολο της φιλοσοφίας της, προέρχεται από τις λέξεις Apis (μέλισσα) και Vita (ζωή), και σημαίνει «η ζωή της μέλισσας». Με έμπνευση από τη ζωή της μέλισσας, την ελληνική φύση και την ολιστική φιλοσοφία του Ιπποκράτη για την υγεία και την ομορφιά, η APIVITA έχει αναπτύξει και εδραιώσει στην ελληνική αγορά πάνω από 300 φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα, βασισμένα σε αγνά μελισσοκομικά προϊόντα, τιτλοδοτημένα φυτικά εκχυλίσματα και βιολογικά αιθέρια έλαια. Τα προϊόντα της APIVITA διατίθενται σε φαρμακεία και επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε 15 χώρες παγκοσμίως.-To Τhe APIVITA Experience Store. Ένα πρωτοποριακό κατάστημα, στεγασμένο σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Στους 5 ορόφους του, με έμπνευση από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα προϊόντα περιποίησης της APIVITA, ενώ η ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς και της ευεξίας διαφαίνονται μέσα από τα μελισσοκομικά προϊόντα (μέλι, γύρη, βασιλικός πολτός, πρόπολη), τους βιολογικούς χυμούς & smoothies του Juicy Bee Bar, τα customized καλλυντικά του Natural Pharmacy, από τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου Nature’s Hair Studio και του Beehive Spa και από τις εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που φιλοξενούνται στην αίθουσα Ιπποκράτης. 
Το www.living-postcards.com Η αγγλόφωνη πλατφόρμα που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια, με σκοπό να προβάλλει στο εξωτερικό ''Το Νέο Πρόσωπο της Ελλάδας''. Βoutique hotels που καλωσορίζουν τους επισκέπτες με αισθητική και σεβασμό στην παράδοση, εικαστικοί και μουσικοί που η τέχνη τους δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καλλιτέχνες του εξωτερικού, ταλαντούχοι σχεδιαστές μόδας και κοσμήματος, μικρά brands καλλυντικών με υλικά από την ελληνική φύση, τοπικά προϊόντα και γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Το όνομα σημαίνει ακριβώς αυτό. Το ότι δεν πρόκειται μια παλιά γραφική ''καρτ-ποστάλ'', που ξεθώριασε, αλλά μια ''ζωντανή'' χώρα με ''ζωντανά τοπία, γεύσεις, ανθρώπους, μουσική και τέχνη''. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη database η οποία ανανεώνεται καθημερινά σε 6 social media, στηρίζοντας και προωθώντας όλη την ομορφιά, τη δημιουργικότητα με αγάπη και θετική ματιά στα πράγματα, θέλοντας να περάσει το εξής μήνυμα: ''Greece is not only about the past. It’s also about the future''.