''Re-invent your self''. Τι σημαίνει για εσας αυτή η φράση κι πως καταλήξατε στο να δημιουργηθεί αυτο το concept?

-“ Reinvent Yourself” είναι το μήνυμα - προτροπή που αναφέρεται σε κάθε καινούργια αρχή στη ζωή μας. Κάθε καινούργια αρχή που μας οδηγεί σε ένα “ φωτεινότερο αύριο”. Ένας νέος προσανατολισμός. Προυποθέτει μία εκ νέου ενδοσκόπηση, επανεκτίμηση και ανασύνταξη των δυνάμεων και δυνατοτήτων μας. Αυτό μου συνέβη όταν δημιούργησα το Concept APHRODITE REINVENTED. Η “αναγεννημένη” Αφροδίτη είναι το σύμβολο που προέκυψε από το σύνολο των προσωπικών εμπειριών μου όταν έφτασε η ώρα να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου και την πορεία μου στη ζωή.

 

Το feed back απο τις γυναίκες που αγοράζουν τις συλλογές σας?

-« Βλέπω τον εαυτό μου σ’ αυτή τη γυναικεία φιγούρα που μου δίνει τόση δύναμη και αισιοδοξία»! Αυτός είναι ο σκοπός του brand THE BRITELINE και προσωπικός μου στόχος και αισθάνομαι υπέροχα όταν το ακούω!!!

 

Η μόδα πρεπει να εχει ενα κάποιο ''μύνημα''?

-Ναι, η Μόδα - όπως και όποιος ή ό,τι απευθύνται σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων και τον επηρεάζει - πρέπει να εκπέμπει ένα θετικό μήνυμα.

 

''Let the star guide you''. Εχουμε ολοι μέσα μας αυτό ενα αστέρι, κι γιατί πολλές απο εμάς δεν τοχουν βρεί ακόμα μέσα τους?

-Το αστέρι αυτό είναι η εσωτερική μας πυξίδα με σημεία του ορίζοντα το εσωτερικό αξιακό μας σύστημα. Με δυνατές, σταθερές και διαχρονικές αξίες είμαστε προσανατολισμένοι σωστά για την συνειδητή πορεία μας στη ζωή και την επίτευξη των στόχων μας. Το αστέρι αυτό θα λάμψει μέσα μας όταν πάψουμε να επηρεαζόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες χωρίς ουσία. ¨Οταν ορίσουμε εμείς το ποιές είμαστε, όταν μάθουμε να εκτιμούμε σωστά την εσωτερική αξία και δύναμή μας,
 
Που επιθυμείτε να φτάσει το δικό σας μύνημα μέσω των collection σας?
-Σε κάθε Γυναίκα σ’ όλο τον κόσμο. APHRODITE REINVENTED είναι «Το αιώνιο γυναικείο πνεύμα, ομορφιά και δύναμη που κινείται με γενναιότητα κι’ αισιοδοξία προς το μέλλον» μεταφέροντας το μήνυμα «REINVENT YOURSELF”. Η Ελληνίδα Θεά της ομορφιάς και του έρωτα  που συμβολίζει την Παγκόσμια Γυναίκα επαναπροσδιορίζεται   με βάση την εσωτερική της ποιότητα, αξία και δύναμη - όχι μόνο με την εξωτερική ομορφιά της. Αυτη η συνειδητοποίηση είναι που θα την βοηθήσει να ξεπερνά τα εμπόδια και δυσκολίες και θα την οδηγήσει σε μία ευτυχισμένη πορεία με νόημα στη ζωή κι' αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω στις γυναίκες μ’ αυτό το Concept.
 
Ποσο εχει επηρεάσει η κριση την μόδα γενικότερα?
-Η κρίση έχει επηρρεάσει τη Μόδα πολύ και σε πολλά επίπεδα σ’ όλο τον κόσμο. Τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς και θα συνεχίσουν ν’ αλλάζουν, ελπίζω προς το καλλίτερο, γιατί η Μοδα, όπως και κάθε είδους τέχνη, απεικονίζει, με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο την πραγματικότητα.
 
Ειστε αισιόδοξη, βλέπετε φως στο τούνελ για την Ελλάδα?
-Είμαι αισιόδοξη γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε ευρηματικοί, δημιουργικοί, εργατικοί κι’ ευλογημένοι με μία μοναδική κληρονομιά - πηγή έμπνευσης και δύναμης…και η Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από μια χώρα - είναι ένα σύνολο αιώνιων αξιών, ιδεών κι’ ιδεωδών που δεν έχουν σύνορα και τέλος. ‘Οσο για το “Φως στο τούνελ” είναι Νόμος, υπήρχε, υπάρχει, θα υπάρχει παντού και πάντα και μας περιμένει…
 
Εχει νόημα να παλεύει καποιος κι να δημιουργει σε αυτήν την χώρα?
-Βεβαίως κι’ έχει νόημα. Οι συνθήκες δεν είναι καλές- υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν οι δημιουργικοί άνθρωποι στην Ελλάδα - αλλά το χρωστάμε στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας να συνεισφέρουμε θετικά στην πατρίδα μας, όχι μόνο στο Εσωτερικό αλλά και να μεταφέρουμε το Φως της στο Εξωτερικό και πρέπει ο καθένας από μας να βρει τον τρόπο να το κάνει. Εσείς το πετύχατε αυτό με τον καλλίτερο τρόπο με την θαυμάσια δημιουργία σας “Living Postcards”. Χάρις σ’ αυτήν την τόσο σπουδαία πρωτοβουλία σας και στο πάθος με το οποίο την υποστηρίζετε, συζητάμε εδώ σήμερα! Είστε, λοιπόν, ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση! ‘Οσο γι’ αυτούς που ρυθμίζουν τα πλαίσια δράσης των άλλων και βάζουν τους όρους-εμπόδια στην δημιουργία, εύχομαι να δουν τα λάθη γρήγορα και να τα διορθώσουν για να μπορέσει επιτέλους να ωφεληθεί η Ελλάδα και να φανεί η πραγματική αξία της πλειοψηφίας των Ελλήνων διεθνώς.
 
Τι χρειάζονται οι γυναίκες για να βγούν στο ''φως'' κι να κάνουν πράγματα εν-τέλει?
-Να καταλάβουν ότι η δύναμη πηγάζει από μέσα τους. Να καταρρίψουν τα λάθος πρότυπα, επιρροές, στερεότυπα και εξαρτήσεις. Να πιστέψουν στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους και να μετατρέψουν την εσωτερική τους ομορφιά και αξία σε κινητήριο δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους.
 
Μια ευχή για το 2015?
-Να ξανα-ανακαλύψουμε και να επανεκτιμήσουμε σωστά τον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο για ένα “φωτεινότερο αύριο”!