Ήταν δύσκολο να διαλέξουμε από χιλιάδες προϊόντα που υπάρχουν στην πλατφόρμα για τον πρώτο μας διαγωνισμό, αλλά νομίζω πως οι επιλογές ήταν οι σωστές!
Πιστεύουμε απόλυτα στη γυναικεία δύναμη, την επιχειρηματικότητα, στο ταλέντο και στη φαντασία. Χωρίς φαντασία...τίποτα άλλωστε.

Τα SeaCrets of Greece από τη λατρεμένη Καλαμάτα μάς πάνε στο ωραιότερο γευστικό ταξίδι, σε καλοκαίρια γεμάτα μυρωδιές και παραδοσιακά προϊόντα. Η Fotini Kostouli μας ντύνει με statement κοσμήματα φτιαγμένα με μεράκι για το brand της 'Aelia Selection'. Tα ΟDEIA eco cosmetics είναι από τις εταιρείες καλλυντικών που αγαπάμε πολύ γιατί παρασκευάζονται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο της NATRUE, το διεθνές πρότυπο για τα βιολογικά προϊόντα. Τα Chic Greek Gifts ένα απίθανο concept της Evelynne Bakinta, μιας γυναίκας που ταξιδεύει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο με τα πανέμορφα 'ελληνικά κουτιά της'. Η Zema και οι απίθανες χειροποίητες τσάντες της φτιαγμένες από vintage υλικά. Και επειδή δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς ένα βιβλίο στην τσάντα, η Μaria Katsikovordou μας χαρίζει ένα βιβλίο που πολύ αγαπήσαμε. 'Τα ποτέ που έγιναν ζωή' από τις εκδόσεις Andy's Publishers.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσετε τα παραπάνω δώρα:
 Αφήστε το σχόλιο σας, κάνοντας tag μια φίλη.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει 14 Ιουλίου με τη δημοσίευση του post και λήγει την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 14:00. Ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και θα αναρτηθεί στη σελίδα της Living Postcards στο Facebook.